Rámvadászók
Én már megjártam a nap felszínét.
Rádióaktív sugarakban is fürödtem,
Miközben mások még vonyítottak
Mindig újraélt tegnapjaik után.
Összkomfortzónájuk hideg-melegében,
Saját hiábavalóságuk falva mohón.
Önmaguk bálványaiként,
Megerősítésre vágynak rendszerükben.
Önigazolások,megtagadott tévedések,
Kétélű fegyverével,
Trófeámra vágynak.
Lápmentalitásuk óvatosságra int.
Magába olvasztó kohóként nyúlnak csápjaik.
S már félek,
Lehúzták izzó láva csizmáim.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-14 00:28:24
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-26 01:08:51