Önmagadba záródsz
Égi mezőkön gázolsz át,
Vas talppal taposva érzelmek csiráin.
Cséplőgépként feldogozod
Csillagok szívdobbanását.
Üstökösök hűvös reményeit.
Önmagad termékévé lettél,
Sorozatban gyártva tetted fel klónjaid
Isteneid végtelen futószalagára.
Hogy leárazva végezd,
bálványaid mellett.
Diszkont boltok hátsó polcaira rakva.
Ahová már nem ér el kíváncsiságok tekintete.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-12 01:34:55
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-13 16:47:35