Ilyen hangulatban nem írnék verset.
Se tűz, se szótalálat. Csak lődözök ki-be.
Nem utánad. Valójában senkire.
Hangulat pillanat a mának. Senki igazának.
Nem áll a ma előtt a múltja. A jövő, az sújtja.
Úgy marad az ide-oda. Beragad
próza, pont, pillanat.