Új Narcissus
Talmiságok felkent papja vagyok.
Hazug szavakból szőtt palástomban
Hintem új eszmék új gondolatait.
Meg-megújuló a mérték.
Bánhatnám,de testre szabom,
Ahogy Önök kérték.
Hiúságom máglyájára hordjátok a rőzsét.
Zsenialitásom,
Milliárdokban számolom.
Rám a nap süt mikor,
Gondolatod,életvágyad,
Hitelbe is megkapom.
Árucikk vagy.
S a nemtudásod:
Nekem:hatalom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-09 18:26:23
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-26 00:55:40