Multiplaza
Perverz emberi súrlódások tömegében,
Beteg vágyak boldogtalan kielégülése.
Dolby, szélesvásznú orgazmussal
Sokkoló a látvány .
Seggek csöcsök szolárbana hasak.
3d-ben,de aktív jelenlét nélküliségben tobzódva.
Mindenki egy kis darab Hollywood.
Nonfiguratív Rorschach tesztek kis mozaikja.
De sok egyénből egy a közösség.
Uniform a tömegség .
Tiritarka se füle se farka egyszínűséggel
Fittre gyúrt tudattalan keserűség .
Szemedbe mosolyog a bohóc,
De nem lufit hajtogat ,és nem tortával dobál másokat.
Dj-vé lett MC Donalds néven.
Könyvesboltban mesehősök kartonfigurái közül egy magányos verseskötet int lemondóan.
Az üvegtetőn eső koppan.
Gondolatfelhők siratják meg nem születendő társaikat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-07 18:26:06
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-07 18:26:06