X lábú
a lányt aki a legjobban tetszett
a szakmunkásképzőben
X lábúnak csúfolták
magas vékony lány volt
hosszú és hullámos
szalmaszőke hajjal
mélykék szemekkel
és olyan hatással rám
amilyen hatással
semmilyen más
létező sem
abban az időben
hónapokig terveztem
hogy megszólítom
nem mertem soha
mint egy Istennő úgy néztem
ahogy ment el mellettem
éreztem az illatát
finom levendula illata volt
most is érzem
harmincvalahány év után
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-07 07:21:43
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-07 12:08:17