Aki, ha lenne
Nekem te vagy, aki, ha lenne,
megszépülne a gondolat,
lennél tiltások engedelme,
és hallanám a hangodat,
ha lenne boldogság a földön,
amelyet én elérhetek,
ki kellene végleg törölnöm,
mit rejt ezer emlékezet,
te lennél az én valóságom,
valamikor egy régi nyáron
már láttalak, éreztelek,
mintha megint karomban lennél,
ugyanúgy most is kinevetnél,
de hagyjuk, ez csak képzelet!
2014. október 5.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-06 00:12:13
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-06 00:12:13