Mint egy mese
ellibbentél az életemből
mint egy mese
hová is
nem mondtad
hetekig feküdtem
a szemem káprázott a sötéttől
és zúgott a fejem
mint egy vénember mogorva voltam
a hangodat hallottam
de lehet hogy megbolondultam
úgy kellett kitépnem magamat az ágyból
mintha elefánt volnék olyan nehéz volt a testem
ahogy cipeltem föl az Elhagyatottság hegyére
hogy üvöltsek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-01 18:02:58
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-01 18:02:58