Egyházalapítás
Én olyan vallást fogok alapítani
ami megszabadítja az embereket
a munkának álcázott kínzókamrákból
és a politikában is vezető szerepet tölt majd be
ezáltal betiltja a robbanómotoros helyváltoztató eszközt is
az iparnak meg odabasáz a pofájára mondván a hús értékessel a vasnál
a lélek a gépnél újra alapítom a :Feltétel nélküli szeretet egyházát.
itt és most ezzel a versel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-30 05:14:25
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-30 05:14:25