A legsüketebb
Aki nem akar hallani,
az a legsüketebb,
van a fejével valami,
vagy a füle beteg,
az első eset a komoly,
a második igaz,
fejében van egy hangyaboly,
s kívül ránőtt a gaz.
Ha mondok neki valamit,
megkérdezi, hogy ki van itt,
s rám néz üvegesen,
ha nem ért, abból nem lehet
baj, nem szükséges felelet,
és munkát sem terem.
2014. szeptember 28.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-29 00:16:53
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-29 00:16:53