a költészet halott
a költészet halott úgy mint minden más iparág
még J Attila ment fel a csúcsra látta a szomorú jövőt
akkor éledne újra ha már nem értenénk mit is és mért is irt ő
a költészet halott nincs aki vigye a zászlót
úgy mint a civilizációnk is halott kivégzésre vár
„Ne szülj gyermeket te szűz anya
a költészet halott mindent leírtak már
ami van az a régi élő visszhangja csupán
vigyétek a díjatok bár bot járna nekünk
a költészet halott vérzett már régóta
az ember is halott az élet is halott
csak elnyújtott agónia ez csupán
megszakadt az ég is, szenny és mocsok a vér is
bár vannak még örömök de kínt kontúroznak csupán
van még szerelem de nem bírja már kibontani magát
mi a gyümölcsök rohadunk a fán
mert hát esz a vad
mesterterv szoros nem laza mind-egyek már tettek szavak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-28 08:14:44
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-28 08:17:00