4G (jelentéstartalmak végtelen variációja)
Nekem:
Gps,gyors net,groteszk,Gaudí.
Neked:
Gondolatok,gravitáció,Grandpierre Attila,gameboy.
Párhuzamos életek,
Ellentétesek.
Találkozásuktól félhetek
A végetelenben.
Elöttünk s mögöttünk
Mindenféle dolgok
Csak pontok.
S te voltál pont ott.
Szólt a rendőr:
"Haladjunk ..."
De értük-e "parancsul?
Tétován.
Reptéri mozgójárdánk
Mőbius szalaggá lett,
Sorsunkra hagyott.
Megtehette.
Mi maradtunk.
Ítélve ,
Memória törlésre.
Jobb is így
Köszönet érte.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-27 21:56:41
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-27 21:56:41