Születésnapomra
egész este rock zenét hallgattam
mocskos rock zenét
ami átkódolta a processzoraimat még
ezerkilencszázhetvennyolcban
közben Gary Snyder-t olvastam
a Lebegő barátnőmnek-et
meg a Beteg nők dicséretét
Istenem a szüleimmel se vagyok
olyan jó kapcsolatban
mint ezekkel a versekkel
igazából mostanában
senkivel se vagyok jó kapcsolatban
ami szomorúan hangzik
és az is
és ilyenkor mindig visszatérek a beat költőkhöz
amikor katona volta akkor is folyton az Üvöltést
meg Kerouac-tól a 113. Kórust
mormoltam mint imát az őrtoronyban
egyedül voltam
a betárazott AK 47-es a kezemben
és folyton azon gondolkoztam
hogy fejbe lövöm magam
olyan értelmetlen és valószerűtlen volt az egész
így amikor lehunyt szemhéjaim mögött
pislákolnak csak a lampionok
visszatérek oda
ahonnét indultam
és Kenneth Rexroth-tól a Tudás hasznát olvasom
vagy mondom magamban
és megnyugszom
minden jól van
úgy ahogy van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-22 18:36:10
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-22 19:47:34