Ebrudalja
különös dolgokból különös dolgok jönnek elő
hol vannak már a régi rotakapák
nemsokkára be kell hozni a virágokat
fagytalanítani is kell
az élt funkciókhoz szükséges paramétereket
tartani kell, hogy meg legyen az optimális tartomány
ha nézik ha nem mekkora láncod ez neked
még is tudják te is tudod másik tűz ez már
mást melegít mások eszik meg az apróra vágott testeket
ne ölj mesterséges balesettel
de te ingyen ünnepre vágysz
nem ezekre a műanyag drága gagyikra
tornyot épít a fejekbe ez a Magyar király Nimród
aztán megsértődik a Magyarokra és szét ebrudalja(az open ofice szerint nincs ilyen szó) a nyelveket
az Isten Nap úrban Vagy Úr fában elvesztünk
az Ipar életre kelt erősebb az érdek képviselete mint az emberiségé
kérlek soha többé ne nézz televíziót
a csendnek látszó műsorfolyam
az az igazi terminátor kettő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-21 06:50:42
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-21 06:50:42