bolond a dombon
bolond a dombon
hullámsávot váltva rád fordulok
az éteren áthulltak a körém
kerített szekundumok
bennem fás szárú növény
vegetál ahogy lombom
érhálóját fonja gyűrűköröd
megdelejez egy bolond a dombon
rád hangolt űrhajótörött
vagyok szivárvány a prizmám
kontrapontos az égpólus
isten átment a pótvizsgán
a tojásdad glóbuszt
a teremtés kráter-hideg
magzatát kiköpte
lüktető őshüllő-szíve
köldökzsinórra kötve
a hold
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-18 12:21:27
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-18 12:21:27