nem tudom
a tücskök vagy az esőcseppek
ciripelték szét
csak látom hogy
a csigák a teliholdra költöztek
sötét krátereket vájtak belé
aztán átmásztak a hold istállójába
s kalciumba öntötték a már érvénytelen szót
ki akartam mondani
hogy legalább ne fázzam
de olyan égető volt a torkomon
mint a holdmész
a szoborba öntött mellém telepedett
s nyugalomra intett
persze hogy a hiányom - mondta
s így már valamivel jobb lett
együtt hallgattuk
az avarban költő szavak ciripelését
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-17 18:22:17
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-17 18:22:17