Mi-végre?
Ész nélkül születni, mindent elbukni,
valakinek hinni, ingoványban járni,
szép szeretőt játszani, aztán gyilkolni,
szeplőtlen szüzet látni a szétbaszott
világban, álmodni lecsonkolt álmot,
kurvaként futni, vagy futtatni, megoldott
ruhákat hajtogatni szennyes öblítésre,
Istent festeni a pokolban, mi-végre?
Lógni nyakra tekert semmit hurkolva,
meztelen csúfra vetve a mát holnapra,
lábak között rohadni verejték izzadva,
kompenzált harakirin beleket lemérve,
kegyelmet kérve? - Nem' Élni? Mi-végre?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-17 09:14:41
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-17 09:14:41