Káó
volt egy kedvenc fám
a kerítésünktől vagy húsz méterre
apám nem engedett sehová
te csak tanulj mondta
és mindenkit elüldözött
aki barátkozni akart velem
de ahhoz a fához kiengedett
én meg felmásztam rá és álmodoztam
hogy mi mindent teszek
ha betöltöm a tizennyolcat
amikor megtudta
hogy egy srác tetszik nekem
kivágta a fát
engem meg elkapott
a tenyerével befogta a számat
és a pincében megerőszakolt
napokig ki se engedett a házból
és kurvának nevezett
és azt mondta hogy megérdemeltem
én meg csak sírtam és nem tudtam
mit tegyek
aztán egy hétvégén elmentünk
a nagyiékhoz
elcsórtam egy csomó gyógyszert
otthon meg bevettem az összeset
utána mentő gyomormosás kóma
csoda hogy megmaradtam
és azóta a legkisebb zajra is összerezzenek
mindentől és mindenkitől félek
kezeltek már egy jó pár helyen
mindenféle gyógyszerrel
mindenféle terápiával
kapok antipszichotikumot
nyugtatót antidepresszánst
itt élek az intézetben
apám a sitten
és én ki se mozdulok
vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-15 20:17:52
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-16 14:34:17