a látványbeteg
és végre, végre, egy álom által, immár a titkos betekintés
létrejött. itt, az isten szellemi központjában, az energia-
virág mérhetetlen gócban hullámzik és egyesül. nincs intés,
ami elszakíthatna innen, ahol lilán tombol az orgia!
ebben a szemfény vesztő tájban: törvényt ülnek a hömpölygő ívek.
a szemre, táncba kényszerítő áramvonalak káprázata vetül.
és lám, az édes bűnnek tanúsága dermedten várat, és a hívek
mit sem sejtve tovább úsznak az éjben. (a hit szolgál kerevetül.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-15 10:58:20
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-15 10:58:20