Szigeti György
Ha én szeretek
Ha én szeretek valakit,
az tudja mindenképpen,
együtt vagyok mindig vele,
esőben, hóban, szélben,
ha el is utasítja az
önzetlen rajongásom,
egyszer majd bosszankodni fog,
szívem hiába tárom,
hiába övé mindenem,
amit szerelmes adhat,
neki azok nem kellenek,
minden enyém maradhat,
ami úgy lenne kincs nekem,
ha tőlem elfogadná,
örökkévaló szerelem
ölelné, hogyha hagyná.
2014. szeptember 14.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-14 06:40:21 Utolsó módosítás ideje: 2014-09-14 06:44:10
|
|
|