2014
penészes kenyér az asztalon
műanyag zacskóban csikkek
a sarokban egy zsáknyi sörös doboz
két dikó
rajtuk takarók ruhák
rozzant polcon kopott porcelánbabák
az ablakban kartonpapír
a falak feketék a füsttől
az ajtóban méteres láncon
korcs kutya
egy férfi és egy nő
mint két csínyben hagyott gyerek
arcukon szorongás
kezükben gyűrött papírlapok
halk tőmondatok kommunikáció helyett
én nem értem őket
ők engem nem értenek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-09 20:01:10
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-09 21:09:03