Pill-anatok
Sétálva
Nem én botlottam, a járda volt alattomos
mikor szétszakadt szandálomba kapaszkodott,
amott egy pad felvihogott, az esti légyott
nyomait őrzi, volt egy pár és pár drogos.
Emlékek
Barna, fekete, vörös? fene tudja, mindegy,
ma már mind ősz és ha jön az ősz elvackolnak
a nyári álmok, galamb felel csak bagolynak
túdom-túdom-túdom, ma már minden tökmindegy.
Halálos
Borzong az éjfél, a temetőt kikerüli,
itt úgyis áll az idő, fehér pizsamák közt
bokáig érő hálóing lebeg, hold füröszt
megaszalt testet mi az új férgeket szüli.
Áldozat
Megmart nyúlgerinc vonaglik, parázs szemekkel
canis lupus őrzi, kölykei vannak, anya,
s talán mert pozitív képet fest most magára
beleszűköl a világba éhes belekkel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-09 10:24:23
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-09 10:24:23