Lecsó
a mostoha faterom zsaru volt
mindenért szívatott gyerekkoromban
akármit tettem vagy gondoltam nem volt neki elég jó
először szomorú voltam
majd mindenben a kedvébe jártam
de nem érdekelte
aztán fellázadtam és visszapofáztam
tizennégy évesen kollégiumba menekültem egy másik városba
utána meg egy házasságba ami fél évig se tartott
van egy lányom is valahol
válásom után csövezni kezdtem
otthonom az egész rohadt város
ismer mindenki aki itt él
terveim nincsenek csak az hogy berúgjak
volt egy csomó öngyilkossági kísérletem
és még többször deliráltam
néha már azt sem tudom hol
és ki is vagyok
hogy milyen nap van és hány óra nem érdekel
ahogy semmi más az életemben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-08 07:21:40
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-08 07:21:40