Mindig jönnek valahonnan
Mindig mennek valahová
És hisznek a meteorológusokban:
"Úgy tűnik: vihar készül"
Fürdővizet engedsz
Később bekrémezed a lábad
Majd szelíden magadhoz vonsz
és nem kapcsoljuk be a tévét
Bárhogy acsarkodik:
Szép időnk lesz
Nem fér hozzá kétség