Lekapart sebek,
Groteszké lett arc.
Kicsiny szoba .
Laptop.
Félredobott Joy.
Az ágyban mackó.
Vidám emlékek.
Fontos voltam.
Súgja füledbe.
Minden éjjel.
De már túl nagy vagy.
Vagy túl kicsi.
Távoli komp kürtje.
Tengeri levegő szaga.
S a falakon
Régmult álomutai.
Nevetnek .
Hazugul.
Képekről.
Képedbe!