ázsiában rasputin
atombombával játszadozik önfeledten
angela merkel frankón Asszony lett
hol az égbolt zászlóra költözött
sárga csillagot is vakoltak rá
egy nagyon feltűnő lett volna
de egy tucat pont körbeér
csendélet
a félhold csak vízjel
összetart
a közösségi magánybirtok
örökké csak magatokra kell ismernem
látod hiába
önerőből még nem megy
a gumiszobába
az atombomban visszapattan a falról
fel nem ébreszt ugyan
de legalább jól fejbebasz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-05 01:29:31
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-05 01:29:31