Felső tagozat /jav.2/
a szünetekben elbújtunk
a kazánház mögött és ott cigiztünk
a fűtőnek is adtunk így nem szólt
nyolcadikosok voltunk
és szerettünk oda járni
keményre tapostuk a földet
még eső után se volt sár
rossz padok és székek voltak odahordva
a széntárolóban papírgyűjtésből újságok
azt mindig feltúrtuk meztelen nők képeiért
csajok is jöttek
így nem kellett messzire mennünk
egy kis romantikáért
a tanárok tudták a titkunkat
de békén hagytak
az igazgatót kivéve
ő folyton azt kajtatta
kinek adhat pofont vagy fegyelmit
mikor mihez volt kedve
egyszer egy haverommal és egy csajjal
ott cigiztünk és elkapott
kiosztott egy-egy nyaklevest
nekem mivel nem sírtam el magam
igazgatói megrovást is adott
de nem vettem komolyan
mert tudtam hogy ő az órák alatt
átjár az étkezde büféjébe
lehajint egy sört meg egy fél konyakot
ezért mindig piaszagú és spicces volt
és tudtam hogy a fiai hozzám képest
tényleg balhés srácok voltak
és így kompenzált
felesekkel és pofonokkal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-03 19:43:10
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-03 20:25:36