Négykezes (átdolg.)
Ujjak.
Érzékeny, nyughatatlan ujjak.
Fekete - fehér billentyűk.
Varázsolnak.
A pillanat tört részeként rezdül az idő.
Hang, kép.
Egy dé az esti alkony utolsó égalja-fénnyel.
Kristálytiszta gé a szikrázó téli hóesés.
Moll akkord szűkre vett létezésünk.
Plagális zárlattal - vagy anélkül.
Illatok a hangok.
Egy é a reggel fényének napsugár íze.
Durr akkord ha a pokol költözik az égre.
Villámok cikáznak fekete-fehérben.
Zűrzavar.
Kezek fonódnak, ujjak botlanak.
Magas cében sikolt a fájdalom.
Megtörik a ritmus, elhal a hang.
Két kezed hiányzik.
Két kezem keres.
Egy furcsa skálát ismételek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-31 23:35:53
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-31 23:35:53