Nap, Hold, csillagok
Arany madár a Nap. Szíve keltetőgép.
A tojása tökély. Sima mészházába
zárva ölelkezünk, nyersen és pőrén.
Összeforrtunk. Fehérje és sárgája.
-
A Hold leszállópályája zárt körén
vajúdik vércsíkos felhőrongyain.
Torzszülött kel burkából. Lüktető rém-
alakká inkarnálódnak álmaim.
-
Nagy Göncöl zörög csillagkeréken.
A kifutott Tejút tócsái között
szeszélyes ösztönödet ösztökélem.
Görbe a rúd, a szerelmünk is törött.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-31 11:47:46
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-31 11:47:46