Tükör. Rád mered.
Fregolin száradt
térdzokni szárak.
Csak a szád nevet,
a halánték ősz.
Szél furulyázik.
metál Ford előz,
buszsofőr anyázik.
Lámpa vált: piros,
szemed bevérzi.
A sarkon gyros.
Szeszszagod érzik.
Kérsz még egy italt,
félig kitöltöd.
Fizetsz. Taxival
visz el az ördög.