hangulatjelentés ’14
pörgettyűvilágban folyton
tenni jön ki már a 0 is fél siker
mint lefolyóban az önki de a
másságot neked nem nézik el
hipermarketbe jársz hogy
számlákkal önigazold egyre
drágábban élünk a
filmtablettát se
vetted be itt mindenki örül
csak a zsírpapírba csomagolt fukarság bűzlik
ahogy pörögsz magad körül maradnak
a reggeli müzlik kávék látszatok
klisék de a kábé rád
szabott
íz
kissé illúzióromboló
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-31 10:06:44
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-31 10:06:44