Tudsz undorodni?
Már zavar, hogy a cigaretta füst kék árnyalattal
valahogy mindig arcod rajzolja s a fények is csak
egy pluszt adnak hozzá, mintha könny is folyna rajta,
persze mindig tudtál sírni, ha örültél, vagy ha
bántottalak, egyre ment,
szóval már zavar, hogy mindig egy ölelésben bukkansz fel,
ez nem normális, meg kellene már írni a fáradt arcod
csúnyaságát is, azt is mikor az összeesés határán
meggörbült gerinccel sántikálsz és kényelmes helyet
keresel a seggednek,
néha már hányingerem van a "szeretlek, csendes este,
árnyas fák, hallgató éj, forró csók, tűz-ölelés"
meg satöbbi fogalmaktól, mintha nem küldtelek volna
sokszor a "kurva-anyádba" és nem löktelek volna el
magamtól szétszakadt aggyal,
vagy éppen arról is kellene szólni, hogy a kutya se
kíván néha, de mégis a lábad közé kell feküdni, mert
már a kefélés is egy toposz, amit nem nélkülözhet
egy kínrímes élet, te hamisan nyögsz a csúcson én meg
mímelve hörgök hozzá,
anno, anno és mindig anno, de mi a fasz van a mával?
és mi lesz a holnappal? persze tulajdonképpen nem is
érdekel, nem gyöngy a rád száradt sperma, s hiába mosod,
bőrödön hagyott nyomot, a delete nem sokat segít ebben,
szar a tápegység is,
érdekes mikor élve rohad az ember-hús, lassítani lehet,
de tartós folyamat, először a lábat vágják le, azt még
talán túl lehet élni, motoros tolókocsi alánk, adj gázt,
száguldjunk át a parlagfüves réten, ellopott betonú úton,
majd csak árokba borulunk,
lökj elém ételt, ízét úgysem érzem, mindegy mi lesz,
tán akad olcsó árpalé is, márka-mentes, csak ártson,
ha hányok, kuss, ne akarj verekedni, úgyse győzhetsz,
imádkozz, hogy a jobb kezem még hátra érjen, ki tudjam
törölni a seggem,
büdös a szar.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-24 13:14:09
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-24 13:14:09