Felső tagozat
a szünetekben elbújtunk
a kazánház mögött és ott cigiztünk
a fűtőnek is adtunk így nem szólt
nyolcadikosok voltunk
és szerettünk oda járni
keményre tapostuk a földet
még eső után se volt sár
rossz padok és székek voltak odahordva
meg a széntárolóban papírgyűjtésből újságok
azt mindig feltúrtuk meztelen nők képeiért
csajok is jöttek néha
így nem kellett messzire mennünk
egy kis romantikáért
a tanárok persze tudták a titkunkat
de békén hagytak
az igazgatót kivéve
ő folyton azt kajtatta kinek
adhat pofont vagy fegyelmit
mikor mihez volt kedve
egyszer egy haverommal és egy csajjal
ott cigiztünk dumáltunk
és elkapott
mindhármunknak kiosztott egy-egy nyaklevest
nekem meg mivel nem sírtam el magam
még igazgatói megrovást is adott
de nem vettem komolyan
mert tudtam hogy ő az órák alatt
átjár az étkezde büféjébe
és lehajint egy sört meg egy fél konyakot
ezért mindig piaszagú és spicces volt
meg tudtam azt hogy a fiai hozzám képest
tényleg balhés srácok voltak
és így kompenzált
bár akkor én még ezt nem értettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-21 17:54:56
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-21 17:54:56