Séta helyett séta
Néha úgy szeretnék valami idiótaságot csinálni
Kiborítani az elmém
vagy megölni egy sirályt
De nem
de nem
Félek ha kezem az odúba dugom megsül
ilyenkor pazarló képességeimmel felnyújtózom
a létra legmagasabb fokáig
Ha nem matatnék annyit kihűlne a bors
Ha nem cirógatnám eleget a virágokat
felkérdezném a leckét a tanároktól
Mostanában
minden oly zavaros
A fémhengerek kiültetnek az erkélyre
hogy tanuljak meg golfozni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-18 11:15:23
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-18 11:15:23