Csak bemegy ide út
Csak bemegy ide út
királyt nem itt avatnak
erőszak ez úgysem hagynak
filozofálhatsz a nincstelenekkel
végtelen köröket
egyet értetek vagy nem
teljesen mindegy
a vagon nyílik
a nagyoknak meglesz a pénze
nekem viszont nem elég háromszáz euró egy hónapra
köszönj szépen a három műszaknak
ha szereted amit csinálsz az nem munka
a munka az amibe bele őrülsz
ami elveszi minden időd minden erőd
alamizsnát ad fizetségül csak hogy be tudj járni dolgozni
a munka az rabszolgaság
aki szereti amit csinál az nem dolgozik
itt fogsz dolgozni ez a cellád ezért felelsz
bármikor kirúghatlak ha rossz kedvem van lebaszhatlak
nyílik a vagon világ háború ez is
koncentrációs táborok a munkahely
a munka nem válasz
a kitörés börtön
a vállalkozás adócsalás
a becsület hajléktalan
a sikeres szerencsés kegyetlen zsarnok
a vagon nyílik a füst száll ma is
a rohadás rohadást okoz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-16 10:00:39
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-16 10:00:39