vajkörte
vajkörtehúsra harapnál
én attól is megszédültem
hogy ott leheled nyakamnál
szederjes folttal kékülten
észérvek nélküli vágyam
szívja az ajkad lágyan
állig gomboltan akarom
rekedt torokkacaj oldja
hajammal rejtett zavarom
szemedbe szikrát sikoltva
a parfümillat is hat rád
lehull az él-vasalt nadrág
szeméremdombon vérutak
selyme eleven lágy lék
durvul a játék ujj kutat
bent nővé avatott lány ég
tapadva síkos csempére
szerelmed foltja emlékbe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-11 18:47:10
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-11 18:47:10