vacsora-csata
tegyél zöldséget a tányér húslevesbe hamm
hát ez rémes hogy mindig ilyen szar este van
nesze sebtapasz a szádra míg téped hajam
margarin kenőkés
abroszt nem terít
elfojtott üvöltés
önvád sem segít
ma is vacsora-csatázunk maradt két fasírt
anyád rotyog a fazékban hallod néha sír
lassan mosogatni kéne ráfagyott a zsír
fél lángon sem remél
morzsákat seper
késő már bennem él
szakít hogyha mer
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-11 18:33:35
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-11 18:33:35