Munka vers (Javított)
Unatkozom beoltanék valakit,
csodaszeres műanyag fecskendővel,
amitől a halott is kinyitja a csipáját.
Mostanában nem sérül meg senki,
visszeres lábat sem kell fáslizni,
szomorúvá válik ettől a lelkem,
tudom pár perc múlva ez is elillan.
Délután tisztára suvikszolok húsz szobát,
várva a szünetet mikor gyújthatok rá.
Ma megint nincs kedvem bájcsevegni,
Isteni kegy nem is várja el ezt senki.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-10 18:16:49
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-10 18:16:49