Látlelet - 2 (átdolgozott)
Paravertebralis izomzat aszimmetriája,
funkcionális tesztek, hozzá hidroterápia,
aztán EKG, ultrahang, seggdurkáló urológia,
és beutaló lábterpeszben gyógy-kapargatásra,
életunt orvos, körmös asszisztens, piszkos vizsgáló,
kis boríték, aranykeretben zárt tekintet, fitymáló,
rosszullét, nincs orvos (ha van, akkor elkésett,
mert a nővérszobák kész-picsái között eltévedt),
katéter bekötve, rohadtul nem a farok érzete,
a prefrontális perfex sem mutat agyhullámot,
az orgazmus disszidált, lábad már hiába tárod,
listára dobált vizsgálatok sora, tolókocsi,
paranormális lettél, mert könnyű azzá válni,
émelygés, szédülés, zavar, rosszullét, félelem,
magad alá szartál, nem számít, már nincs szégyen,
még egy utad hátra van, ahová nincs beutaló,
vár rád a proszektúra - aztán a végső parkoló.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-05 13:03:44
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-05 13:21:24