Bor meg Rivotril
ezerrel nyomatom a bort meg a Rivotrilt
a fatert is ez vágta gallyra
a muter letaposott
megunta a sok verést
negyven évesen meg elrohadt rákban
ha maradt volna
lehet még most is élne
nekem meg van pár évem
vagy annyi se
az összes cuccomat
elbírom a hátamon
ha nem
hát otthagyom
bárhol
megélek a kukákból
meg elveszem ami kell
nincsen bűntudatom
asszem volt valamikor
de kiverték belőlem
én meg kiverem
mert nő se kell
minek bonyolítani ami csak ösztön
úgyis összefolyik minden
és megy a klotyóba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-04 07:58:16
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-04 07:58:16