Ne válaszd az ellenséged
Négymillió éhező, és mennyi gyermek,
Horthy Miklós életműve második lett.
Szegény hazám, szerencsétlen Magyarország,
ezt akartad? Vizsgáld meg, hogy mire vitted!
Emlékezz, hogy lelkesedtél, ujjongásod
visszhangzott Európában s a világon,
s Európa szemöldökét összevonja;
nem tudsz túllépni a hamis prófétákon.
Magyar népem, ne válaszd az ellenséged,
ha még egyszer választhatsz Magyarországon!
Most a tanult emberekhez külön szólok:
ne magukat képviseljék mindenáron!
2014. augusztus 3.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-03 04:34:01
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-03 09:37:14