porcica
porcica porcica mászik
szürke a szőr a komódon
szánalom így ez a kégli
kárpiton ernyed a kondom
rózsika rózsika néni
asztal alatt sok a morzsa
szárad egérszar a polcon
nagytakarítani gyorsan
porzik a porzik a ház is
szállnak a légben az atkák
gyászol a népes egérhad
visszakívánva a macskát
józsi ma józsi ma paskol
szőnyeget udvari rúdon,
prakkere gyakja keményen
jár esze tegnapi kúron
orrlika orrlika készül
felleg alól detonálni
hapcira tátog a száj is
rezzen a hájon a nájki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-01 15:47:32
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-01 15:47:32