offside
Ébredéskor görcsös fej, remegő ujjak.
Járod a várost muszájból, szíved szerint
halasztanád következő életedre.
Útközben végig karnyújtásnyira
keserűségtől, boldogságtól.
Bortól szédülsz, családi fénykép
zsebedben, kedélyed akár a desztillált víz.
Keresed az eszményi tájat magadban,
kerülöd a pincehideg lakást,
az egymáshoz szorított, szaggatott árnyékaid.
Magányos éjszakád kicsit távolabb
lesben áll.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-01 14:48:21
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-01 14:48:21