Dzsé (jav.)
az anyja kurva volt
az apja felakasztotta magát
ő meg úgy járt a sittre mint más haza
mindig is lopott és balhézott
dugta a csajokat amióta a farka felállt
most meg ötven évesen kinéz nyolcvannak
hol az orra folyik
hol maga alá csinál
ül és motyog
várja a kaját meg a fürdetést
hozzák viszik mint egy gyereket
és a képeket nézi esténként az ágyból
az anyjáét és az apjáét
amíg a villanyt le nem oltják
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-28 07:08:31
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-28 07:08:31