Valami történik velem
Az örökkévalóság nagyon hosszú,
különösen majd a vége felé.
Ha elönt az izzadtság, mint a bosszú,
és bambán bámulok magam elé,
mert nem tudhatom, hogy mi következik,
az öröklétet nem ismerhetem -,
csak azt érzem, hogy a szemem könnyezik,
valami tehát történik velem,
valami szokatlan, bizonytalan is,
amit átélek érdemtelenül,
még az is lehet, hogy nem igaz, hamis,
félelmem sápadt arcomra kiül,
és zavarodottan, mert ember vagyok,
(az örökkévalóság idegen)
kívánom, hogy legyenek még hajnalok,
de nem lesz hozzá türelmem nekem.
2014. július 26.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-26 00:57:42
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-26 01:05:21