Mint jó ködök
Mint jó ködök
Kerítsd be vállaimat, mint jó ködök.
Telepedj hajamba halkan,
míg cseppekbe rendeződnek a nyirkok
ujjaimon, birtokaid felett őrködök,
hű jószágigazgatódként, majd
leszámolom magamat neked, ha
a bevallás ideje ajtónkon kopog.
Időd tenger, óceán, az összes vizek,
ezek a tócsák is itt előttem,
bár sár-zavarosak, de hozzád vezetnek.
Kerítsd be vállaimat, mint a jó ködök.
Rejts, építs magadba engem,
vezess orromnál, követlek, hallgatok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-21 20:52:40
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-21 20:52:40