Buli után
nyáron az akácokkal benőtt meddőhányóra jártunk bulizni
a buszfordulóban találkoztunk
vittünk piát és minden mást ami kellett
tüzet raktunk szalonnát sütöttünk ittunk
Betke gitározott mi meg énekeltük:
„nincs se házad, se kerted, se pénzed….”
ökörködtünk nem zavartunk senkit
jó pár haverom ott jött össze a feleségével
én legtöbbször kiütöttem magamat ahhoz
hogy bárkinél esélyem lett volna
így hajnalra magamra maradtan
a szétdobált üvegekkel
a szürke hamuval
és a reszketésemmel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-21 19:40:26
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-23 21:04:54