Játék közben
Játék közben minden gyermek
költőként viselkedik,
és a költő milyen gyermek,
ha verse az ezredik
a közvélemény falánál
hol bebocsátásra vár,
hívatlanul arra mászkál,
mint egy szárnyszegett madár,
repülni már nem is merne,
pótolhatatlan hiány -,
rajta már a sors kegyelme
sem segít, ha valahány
szent a lefizetett barát
az ő parancsát lesi,
nem keresi az angyalát,
eddig is sok van neki.
Az eszkimók esete a
a fókákkal volt ilyen,
forró fagylalt, hideg tea
végtére is semmisem.
2014. július 17.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-17 16:17:13
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-17 16:17:13