Becsípődés /agymenet/
Mezítelen csiga mászik velem szembe,
lenézően néz a gerincesre:
„Na mi ez a csúszom-mászom,
becsípődött a derekad barátom?”
Szólok én is, van időm, míg mászok:
„Tán végrehajtás alatt volt a lakásod,
elvitte a bank vagy tűzben égett?”
de befejezem hamar a hülyeséget.
A csiga látja a helyzet mily morbid,
bár mozgása nem idézi Norbit,
rám néz és közelebb mászik
„Ott egy kocsma, elkúszunk odáig?”
Gerinces szöveg volt, szó se róla,
becsípődve másztam el az italboltba,
kértem egy sört ,a barátomnak hármat,
mert részegen sem rúgja szét a házat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-15 10:24:38
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-15 10:24:38