a nem tudom útján
ki lesz az a bátor, aki végre majd azt mondja valamiről, nem tudom.
aki csodálkozni mer saját bizonyosságán,
ezt nézd, hát nem elképesztő, de komolyan,
keresek egy embert, aki még nem jött rá, mi a baj,
utcaseprőtől miniszterelnökig,
egy gondolatot, ami nem ketrecharcra született,
és semmit nem támaszt alá,
igazi nemtudom-verziót, ami vagy segít helyrezökkenteni,
és még valamennyire kitágítani az ítélőszékké szűkült univerzumokat,
vagy nem,
azt a mágikus nemtudom-ablakot, amelyen beáradhat a fény
nagy, sötét igazságok helyett,
a nemtudom-mélylégzést keresem
nem tudom miért, azokat a félrelökött honnantudhatnám-embereket,
akik mellett még el lehet férni az utcán,
és akiknek a növényei sohasem pusztulnak el,
még akkor sem ha gondosan öntözik őket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-12 19:44:03
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-12 20:00:31